DJ HAMMER alias Flemming Hammer, er en mand med over hele 40 års erfaring på både den danske og udenlandske DJ scene.

Hammer startede allerede som 14 årig med at DJ’e rundt i det danske land, først som mobil-DJ, men allerede i 1982, som 16 årig, blev han fastansat på byens største diskoteker, Diskotek Cicero og Messing Jens, der dengang var stedet hvor man spillede alt det nyeste der rørte sig.

Hammer fandt hurtigt interessen for populær 80’er og 90’er musik, og inden længe var DJ Hammer en eftertragtet DJ på de jyske diskoteker, og det bragte ham til den nærliggende storby Aalborg, hvor han hurtigt blev et kendt ansigt på diskotekerne.

I over 40 år har DJ HAMMER spillet stort set hver weekend på diverse diskoteker & clubber, og en lang række sommerjobs på de spanske partyøer Ibiza, Tenerife og Calella, samt diskoteker i Sverige, Norge og England.

I 1998 tog Hammer springet og åbnede sit eget diskotek, Diskotek Alcatraz/Station og Club Escape, hvor det var tidens populære hits der blev spillet, både popmusik og elektronisk, det blev en bragende succes og folk væltede ind fra nær og fjern.

I 2001 gik Hammer tilbage til DJ livsstilen og blev fast DJ på byens førende voksendiskotek, Diskotek Chaplin i Hjørring, hvor han i 6 år spillede for fulde huse og spillede alle de gamle klassikere blandet med tidens nye toner.

DJ HAMMER spiller nu udelukkende mobiljobs til diverse fester og Hammer er blevet et stort anerkendt dj-navn til diverse 80’er og 90’er fester, og er uden tvivl blevet kendt som en af Danmarks absolut bedste voksen-DJs, og har både 30, 40 og 50 års fødselsdage som speciale, samt bryllupper, svendegilde og stort set alle former for fester, hvor han formår at spille lige præcis den slags musik du har brug for til din / jeres fest.

DJ Hammer er en garanti for en professionel og yderst erfaren og rutineret DJ, der altid sørger for at din fest bliver en succes!

Kontakt DJ HAMMER

Send mig en besked via kontaktformularen eller giv mig et kald på telefon 28 29 67 07

Dit navn (påkrævet)

Din e-mail (påkrævet)

Din besked